23
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Vali Işın'dan yatırım müjdesi

Manisa Valisi Orhan Işın, incelemelerde bulunduğu Turgutlu’da yatırımlar konusunda müjdeler verdi. Vali Işın, konuyla ilgili olarak, Turgutlu Belediye Başkanlığı’nda bir toplantı yaptı.

Toplantıya Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu, Belediye Başkanı Serhat Orhan ve bazı daire müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Işın, trafik kazalarının meydana geldiği E-96 Karayolu Irlamaz Köprüsü’nün bulunduğu bölgede bariyer ve sinyalizasyon yapılması için gerekli görüşmeler yapıldığını ve bu sorunun kısa süre içerisinde çözüleceğini, ayrıca inşaatı devam eden Turgutlu-Manisa duble yolu için 1 trilyon 100 milyar, Avşar, Dalbahçe, Çepnidere, Çepnibektaş köy yollarının yapımı için de 1 trilyon liranın Özel İdare bütçesinden karşılanacağını söyledi.

Öte yandan toplantıda Turgutlu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hizmet verdiği Özel İdare Müdürlüğü’ne ait eski Ülkü İlkokulu’nun belediyeye devredilerek, karşılığında ise eski Demirciler Çarşısı’nın bulunduğu bölgede belediye tarafından bir öğretmenevi yapılması konusunda görüşme yapıldı.

Toplantının ardından Turgutlu Devlet Hastanesi modern acil servis inşaatını da gezen Vali Işın, harcamalar için buraya 5 milyar lira yardımda bulunduklarını söyledi. Vali Işın, "Turgutlu’ya gereken yardımları yapıyoruz. Sağlık yönünden çok ilerlemiş ve sorunsuz bir ilçemiz. Sorunlarını yakından takip ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 12:23:05
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 12:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?