17
Mayıs
2024
Cuma
TURGUTLU - MANİSA

Yeni Turgutluspor Kulübü Başkanı Serhat Orhan rakiplerine meydan okudu: 'şampiyonuz'

Yeni Turgutluspor Kulübü Başkanı Serhat Orhan, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Ligde şampiyonluğun en büyük adayı biziz" dedi. Yeni Turgutluspor Başkanı Serhat Orhan, transfer çalışmaları ve 7 Eylül Stadı'ndaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. 7 Eylül Stadı'nın yeni sezona yetiştirileceğini söyleyen Başkan Orhan, "7 Eylül Stadı yeni sezona yetişecek. Stadın bakımı ve boyası yapılmaya başlandı. Açık tribünlere koltuk döşeyeceğiz. Stadın etrafındaki duvarları yükselteceğiz. Bunun yanında stadın etrafındaki toprak alanları asfaltlayarak otoparkın daha düzgün hale gelmesini sağlayacağız. Bunların yanında sportif başarıların da gelmesi lazım. Yeni Turgutluspor, bu sezonki transferlerleri ve stadıyla Turgutlu'ya layık olacak" diye konuştu.
Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Başkan Orhan, "Şu ana kadar aldığımız oyuncuların kalitesi belli. İç transferde de sözleşmesi biten oyuncularımızla yeniden anlaşacağız. Koray'ın takımda kalmasını istiyoruz. Dış transferde birçok futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Prensip anlaşmasına vardığımız kaleci Mücahit ve Aliağa Belediyespor'dan Polat ile Pazartesi günü sözleşme imzalayacağız. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk, Yeni Turgutluspor gelecek sezon şampiyonluk en büyük favorisi" dedi.
Bu arada Yeni Turgutluspor, yeni sezon hazırlıkları için Isparta Eğirdir'de kampa gireceği ve 15 gün boyunca hazırlıklarını burada sürdüreceği belirtildi
iha-manisa
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2004 Cumartesi 13:21:19
Güncelleme :30 Ağustos 2004 Pazartesi 17:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat orhan IP: 88.240.223.xxx Tarih : 16.02.2007 23:32:27
haklısın başkan hep senin yanındayız