18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Yıldız muhtarları ağırladı

BAŞKAN YILDIZ, TURGUTLU'DAN MUHTARLARI AĞIRLADI

Turgutlu'dan İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Şahin ve beraberinde 12 köyün muhtarı, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı makamında ziyaret ederek sorunlarını aktardılar.

Turgutlu'nun Karaköy Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Sülün ve beraberindeki muhtarlar, İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Şahin ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'a sorunlarını içeren bir dosya takdim ettiler. Başkan Yıldız, yol, içme suyu çocuk oyun parkları ve sosyal ihtiyaçlarının en kısa zamanda giderileceği sözünü vererek, muhtarlardan gayretli çalışmalarını istedi.

Başkan Yıldız, “İnsanımıza her türlü hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Başbakanımız gibi bizler ve sizler de gece gündüz düşünmeden çalışacağız. Gücümüz yettiği kadar bu memlekete en güzel hizletleri vereceğiz. Yol, su gibi sorunlarını ortadan kaldırdık. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızda içme sularını evlerinde mutfaklarında kullansınlar diye gayret gösteriyoruz.” diye konuştu. Başkan Yıldız, İl Genel Meclisi'nin kapılarının bütün muhtarlara ve halka açık olduğunu ifade ederek Manisalıları davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 16:38:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 01:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?