20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURGUTLU - MANİSA

Zehir tacirleri kıskıvrak

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği iki ayrı operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.


Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucu satıcılarına yönelik iki ayrı operasyon düzenledi. İlk operasyonda, kimlikleri önceden tespit edilen R.P. (47), M.Y. (30) ve E.Z. (30) adlı şahıslar gözaltına alındı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 602 gram esrar maddesi, 227 adet içime hazır fişek tabir edilen esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve buna ait 5 mermi ele geçirildi. Tabanca ile yakalanan R.P.'nin ayrıca, adam öldürme suçundan 1 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına istinaden yakalama müzekkeresi ile arandığı öğrenildi.


Diğer operasyonda ise A.A. isimli şüpheli, ikametinde yapılan aramada 440 gram esrar, 25 kök Hint keneviri ve otomatik hassas tartıyla birlikte yakalandı.
Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer, "Gençlerimizin zehirlenmesine kesinlikle göz yummayacağız ve bu yönde çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bu gibi maddelere alışan kişiler bir daha bırakamıyor. Hem sağlıkları hem de paraları boşa gidiyor" dedi.


4 zanlının Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilecekleri bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 22:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?