22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Ambulansa çarptı, kaçarken yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaralı taşıyan ambulans, başka bir araç tarafından sıkıştırılınca takla attı. Kazada ambulans şoförü hafif şekilde yaralanırken, ambulansta bulunan ve durumu ağır olan yaralı başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre; gece saat 01.30 sıralarında Fethiye’nin Patlangıç Mahallesi Hasan Küçük Çoban caddesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, Hisarönü Beldesi’nde bir barda çıkan kavgada bıçakla yaralanan Süleyman Aydilek’i taşıyan ambulans, Patlangıç Mahallesi Hasan Küçük Çoban Caddesi girişinde 48 FZ 034 plakalı araç tarafından sıkıştırıldı. Recep Bektaş idaresindeki ambulans diğer araç tarafından sıkıştırılmasının yanında hızında etkisiyle takla atarak devrildi. Kaza sonrası ambulans sürücüsü Recep Bektaş kolundan hafif şekilde yaralandı. Bektaş’ın ilk müdahalesi olay yerine gelen ambulansta yapılırken, tedavisi için özel bir hastaneye kaldırıldı. Ambulansta bulunan yaralı Süleyman Aydilek ise olay yerine gelen başka bir ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine götürüldü. Süleyman Aydilek’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan Kazaya karışan araç olay yerinden kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerince Fethiye çıkışında yakalandı. Kazaya sebep olan aracın sürücüsü Osman B’nin alkollü olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 14:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?