16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

AYDEM'den Muğla iftarı

Türkiye’nin ilk özel sektör elektrik dağıtım lisansına sahip olan ve Denizli, Muğla ve Aydın’da elektrik dağıtımını üstlenen AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi Muğla çalışanları için Akyaka’daki Hamle Otel’de iftar yemeği verdi. 

İftar yemeğine AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, İl Müdürü Ahmet Arı, birim müdürleri, Aydem çalışanları ve ailelerinden oluşan 200’ü aşkın davetli katıldı. 

İftar yemeğinde konuşan AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı AYDEM hedefleri ve vizyonu hakkında çalışanlara bilgi verdi. 

Yemeğin ardından çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı herkesin ramazan ayını kutladı. Saldanlı, “Türkiye Enerji camiası bölgemizdeki ağır başlı geçişe hayretler içinde kaldı. Geçişin ardından bir aylık süre içerisinde önemli başarılar kat edilmiştir. Biz bu geçiş süreci içerisinde yurt içinden ve yurt dışından kadrolar getirmeyeceğiz. Biz bu bölgenin şirketiyiz ve bölgenin insanıyız. En başta sizlere güveniyoruz. Beraber çalışmaya gayret edeceğiz. Bu ülkenin halkı elektrik kesintisini unutacak. Böyle bir çalışma olacak ve biz bunu istiyoruz. Bunu rahatlıkla yapabiliriz” dedi. 

Teknolojinin hızla geliştiği ve gelişmelerin takip edilmesi gerektiğini söyleyen Saldanlı, “Teknik çalışmaların yanında yeni yapılaşmalara da ayak uyduracağız. Bu vesile ile bazı önerilerim olacak. Devlet kadrolarında çalıştınız. Ama şimdi daha değişik bir ortamdayız. Bu arada çok çabuk adapte olmak zorundayız. Çünkü Devlet ile özelin farkı; Devlete çalışırken uzayıp kısalma yoktu. İyi iş yapan ve yapmayan birbirine karışıyordu, fark edilmiyordu ve ücret aynı idi. Ama özel sektörde böyle olmayacak. İyi çalışan ve iyi çalışmayan birbirinden ayırt edilecek. Performanslar ayrı değerlendirilecek. Çevik ve hızlı hareket etmek zorundayız. Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Sorulan tüm sorulara ve açılan tüm telefonlara doğru yanıtlar vereceğiz. Biz bir takımız. Hepimiz bu takımın üyesi olacağız. Bu takımın çıkarı için ve yücelmesi için mücadele edeceğiz. Bu takım yücelecek ki, sizler de yüceleceksiniz. İş yapan bazen hata da yapar. Ama müsamaha yok, tolerans var. Bunların sınırlarını iyi çizeceğiz. Artık yeni bir evimiz ve yeni kurallarımız var ve bu kurallara uymak zorundayız. Birlik beraberlik içinde bir bütün olacağız” diye konuştu. 

İftar yemeğinde Fethiye İşletme Müdürü Ercan Özel’e AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı tarafından plaket verildi. Plaket, Ercan Özel’in yazlık konutlarda kalan abonelerin kış sezonunda elektriklerinin kesilmemesi için ortaya koyduğu proje nedeniyle verildiği açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 13:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?