15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Dalyan'da futbol sezonu açtı

Muğla Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Dalyan Belediyespor, yeni futbol ligine hazırlanmak için 24 kişilik futbolcu ordusu ile yeni sezonu açtı. 

Tüm yöneticilerin hazır bulunduğu açılışta kurban kesilip futbolcular akıtılan kanın üstünden atlayarak geçtiler. 

Dalyan Belediyespor’un sezon açılışından önce kulüple ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Kulübün Onursal Başkanı olan Belediye Başkanı Suat Tufan; “ Dalyan Belediyespor, geçen sene olduğu gibi bu futbol sezonunda yine şampiyonluğa oynayacaktır. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Kulüp Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleriyle teknik direktörümüzün istekleri doğrultusunda takıma takviye yapıp, transferi bir günde bitirdik. Bundan sonra söz, teknik heyet ve futbolcuların. Biz kendilerine her konuda yardımcı olacağız” dedi. 

Dalyan Belediye Spor Kulüp Başkanı Ali İren’de konuşmasında Dalyan Belediyespor’un askere giden kaleci Levent dışında tüm kadrosunu koruduğunun altını çizerek “Ayrıca dış transfer olarak Ölüdenizspor’un kaptanı Devrim’i, Ölüdenizspor ile anlaştığı söylenen forvet oyuncusu Nedim Burak, Muğlaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Tayfun’u, Ortaca Belediye’nin geçen yılki başarılı kalecisi Metin’i ve Alanyaspor’un stoperi Yavuz’u alarak transferi de bir çırpı da bitirdik. Transfere son noktayı Ölüdeniz’in kaptanı Devrim’den sonra aynı takımın ön liberosu Onur’u alıp eski futbolcumuz Serkan’la da anlaşarak koyduk. Bu sene ligde fırtına gibi esip. İstediğimiz başarıyı elde edeceğiz” diye konuştu. 

Dalyan Belediyespor’un yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Birdal Uysal; futbol sezonunu 24 kişilik futbolcu ordusuyla açtıklarını hatırlatarak “ Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Önce ağırlık çalışmaları arkasından teknik çalışmalarımız devam edecek. Dalyan Belediyespor geçen seneki başarısını yakalamak zorundadır. Bilindiği gibi bu senede grupta 3.ligden düşen Muğlaspor’da bulunmaktadır. Grup çok zorlu. Kuvvetli takımlar var. Bizde hazırlıklarımızı ona göre yapmak zorundayız. Futbolcularımıza kondisyon yükledikten sonra, topla çalışmalarımıza geçeceğiz. Lig başlayıncaya kadar hazırlıklarımız devam edecek ”ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 16:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?