22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Dayak yediği için çok mutlu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aışveriş yapmak istediği işyerindeki görevliden tekme yediğini ileri süren Amerikalı turist, esnafla barıştırılırken, olayı anlattığı sırada bile gülmesi dikkat çekti.


Edinilen bilgiye göre, Amerikalı turist Edson Hazell (53) bayan arkadaşıyla birlikte Bodrum ilçe merkezinde bir işyerine alışveriş yapmaya girdi. İşyerinin ön tarafından bulunan parfümlere dakikalarca bakarak, inceleyen turist daha sonra bankaya gitmek istedi.


Edson Hazell'in dakikalarca kendisini oyaladığını iddia eden işyeri görevlisi Esat Tuka (24) ise, Amerikalı turiste alış veriş yapacaksa yapmasını, yapmayacaksa gitmesini, başka müşterilerle ilgilenmesi gerektiğini söylerken aralarında tartışma yaşandı. Bu sırada sinirlenen iş yeri sahibi E.T kızgınlıkla Amerikalı turistin bacağına tekme attı. Edson Hazell oradan uzaklaşıp başka bir dükkana giderek polisi sorup, yardımcı olunmasını istedi. Bunun üzerine polise haber verildi. Edson Hazell olay yerine gelen polis memurlarına "Yanımda bayan arkadaşımla alışverişe çıktım. Bu gittiğim yerde bir süre ürünlere baktım ve para ile ilgili bir işlemim için bankaya gitmek istedim. Ancak işyerindeki kişi bacağıma tekme attı ve beni bayan arkadaşımı yanında küçük düşürdü" diyerek şikayetçi oldu.


İş yeri sahibi E.T. ise Amerikalı turistin dakikalarca sağına soluna bakındığını, alaycı tavırlar içerisinde olduğunu savunarak "Alaycı tavırları beni çok kızdırdı. Küfürlü ifadeler kullandı. Aynı durum yeniden yaşanda yine tekme atarım. Kimsenin ülkemizde bizi küçük düşürmeye hakkı yok" ifadelerini kullandı.


Bu arada polisin devreye girdiği ve tutanak tuttuğu olayda işyeri görevlisi Amerikalı turisten özür dileyerek barıştılar. Ancak E.T. olay yerinden uzaklaştığında "Polisler için özür diledim. Yoksa ondan özür filan dilemezdim" dedi. Amerikalı turistin, olaydan sonra sürekli gülmesi ve çevredekilere şakalar yapması ise dikkat çekerken, bayan arkadaşı ile alışverişe devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 18:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?