22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Eşi ve 3 çocuğu kayıp

Muğla'nın  Milas İlçesi’ne bağlı Bahçeköy Köyü’nde oturan halı ustası Oktay Saydam (41), 3 haftadır haber alamadığı eşi Songül Saydam (28) ve 3 çocuğunun kaçırıldığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Milas’a bağlı Koru Köyü’ndeki bir halı işletmesinde çalışan halı tamir ustası Oktay Saydam, üç hafta önce iş dönüşü Bahçeköy Köyü'ndeki evine geldiğinde eşi Songül Saydam ile çocukları Emirhan Sadık (6), Gözde (4) ve Çilem Saydam'ı (2) bulamadığını söyledi. 3 haftadır hiçbir haber alamadığı eşi ve çocuklarının aynı köyde oturan F.A. (30) tarafından kaçırıldığını iddia eden halı ustası, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eşi ve çocuklarının hayatından endişe ettiğini belirten Oktay Saydam şöyle dedi:

“Eşimle aramızda hiçbir sorun yoktu. Her çiftin arasında yaşanan tartışmalar oluyordu ama, beni terk edecek büyüklükte bir kavgamız olmadı. Hiçbir eşya almadan sadece bir miktar para ve altınla gitmiş. Eşimin kandırıldığını veya kaçırıldığını düşünüyorum. Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulundum. Üç hafta geçmesine rağmen hala bir haber çıkmadı. Eşimi ve çocuklarımı görenlerin bilgi vermesini istiyorum. En azından hayatta olup olmadıklarını bilmek istiyorum.”

Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı, F.A. ile Songül Saydam ve çocuklarının tüm aramalara rağmen halen bulunamadığı bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 17:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?