16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Esnaf da şaşırdı

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri her yıl kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Salı Pazarı esnafına karanfil dağıttılar.

Dün yapılan denetimlerde ceza yazdıkları esnafa bugün karanfil dağıtan Fethiye Belediyesi Zabıta Amiri Halime Ok, “Hem işimizi yaparız hem de esnafla iyi ilişkiler kurarız” dedi.

Zabıta Haftası nedeniyle Fethiye Belediyesi Zabıta Amiri Halime Ok ile birlikte Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz ile zabıta memurları esnafları tek tek dolaşarak kırmızı ve beyaz karanfil dağıttılar. Salı Pazarı’nda gerçekleşen karanfil dağıtımında ayrıca zabıtanın görev ve yetkilerini anlatan broşürlerde esnafa verildi. Kendilerine zabıta tarafından uzatılan karanfili kabul eden esnaflar ise, zabıtadan çiçek almak bizim için sürpriz oldu dediler.
Etkinlik hakkında bilgiler veren Fethiye Belediyesi Zabıta Amiri Halime Ok, “Zabıta Haftası dolayısıyla Salı Pazarı esnafımıza karanfil ve görevlerimizi anlatan bilgilendirici broşür dağıtıyoruz. Bu çalışmanın amacı barış ortamımız ve işbirliğimizin her zaman devam etmesi içindir. Şu an odamız ile birlikte hiçbir sorun olmadan çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnaflarımıza bizden desteklerini hiç esirgemedikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz ise, “Fethiye Belediyesi Zabıtamızın geleneksel hale getirmiş olduğu karanfil dağıtma çalışması bu yıl da yapıldı. Bu yıl sanırım Zabıta teşkilatının kuruluşunun 280’nci yılı kutlanıyor. Zabıta arkadaşlarımız nezaket çerçevesinde görevlerini yerine getiriyorlar. Esnaf arkadaşlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyorlar” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 14:46:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?