16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Fethiyeli kürekçiler madalyayla döndü

Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, 13-14 Eylül 2008 tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad şehrinde yapılan Gençler Balkan Şampiyonası Kürek Yarışları’ndan madalyayla döndüler.

Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’da yapılan kürek yarışlarında çeşitli derecelerle Fethiye’ye dönerek umut veren Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, bu yıl Sırbistan’ın Belgrad şehrinde yapılan Gençler Balkan Şampiyonası Kürek Yarışları’ndan da derece ve madalyayla döndüler.

Geçen yıl Bulgaristan’da üçüncü olarak dereceye giren ve bronz madalya alan Onur Arabacı ile Barış Vesekçi, Sırbistan’daki yarışlarda Sekiz tek kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandılar. Yine milli sporcularımızdan Tuğçe Koldaş aynı müsabakada Dört çifte kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazandı. Kürek takımı sporcularından Didem Polat’da yine Dört çifte Kategorisinde bronz madalya kazandı.

Fethiye Belediyespor Kürek Şubesi Kaptanı Nasuf Dinçer yaptığı açıklamada “Geçen yıl Bulgaristan’da yapılan şampiyonada üçüncü olarak bronz madalya alan Onur Arabacı ve Barış Vesekçi bu sene Sekiz tek kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandılar.

Yine milli sporcularımızdan Tuğçe Koldaş Dört çifte kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazanırken, Didem Polat’da Dört çifte Kategorisinde bronz madalya kazanmıştır. Gençlerimize fırsat tanındığı zaman neler yapabileceklerini daha önce olduğu gibi bu defa da bize gösterdiler. Kendilerini bu başarılarından dolayı kutlarım” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 16:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?