16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

İrlandalı Mark Bodrum’da sır oldu

Bodrum’da kaybolan Mark O’Neill’in ailesi, onu görenlerden yardım bekliyor ve “Mark epilepsi hastası ve ilaçları da yanında değil” diyor

Bodrum’da kaybolan 35 yaşındaki Mark O’Neill’den yaklaşık üç haftadır haber alınamıyor. O günden beri Bodrum’da, Mark O’Neill’den gelecek iyi haberi bekleyen ailesi, “Güvenliğinden son derece endişe duymaktayız” dedi.

‘Yardım bekliyoruz’
Türk halkından yardım bekleyen O’Neill ailesi, gazetelere gönderdikleri mektupla yardım talebinde bulundu. Mektupta, şöyle denildi: “Kardeşimiz Mark O’Neill 15 Ağustos 2008 tarihinden bu yana Bodrum’da kayıp durumdadır. Kendisi İrlanda vatandaşı olup 1.95 boyunda ve 35 yaşındadır. O’Neill ailesi olarak biz, Mark kaybolduğundan bu yana Bodrum’dan ayrılmayarak kardeşimizi bulmaya çalışmaktayız. Ailemiz için oldukça güç bu dönem içinde bize yardımcı olan Türk polisine, jandarmaya, yerel medyaya ve hepsinden öte, yardımlarını ve iyi dileklerini bizden bir saniye için bile olsun esirgemeyen belde sakinlerine şükranlarımızı borçluyuz.”

Mark’ın kaybolmasının ardından uzun zaman geçtiğini belirten ailesi mektuplarını şöyle sürdürdü: “Arama çalışmaları devam ederken, kardeşimizin bulunma olasılığı gün be gün azalmaktadır. O’Neill ailesi olarak elimizden gelen her çareye başvurmamıza rağmen, bu çabalarımızı sonsuza kadar sürdürmemiz mümkün değildir. Kardeşimizin güvenliğinden son derece endişe duymaktayız. Durumun ehemmiyetini artıran bir başka sorun ise Mark’in epilepsi hastası olması ve ilaçlarının yanında olmamasıdır.”

Mark’la ilgili herhangi bir bilgisi olanların polis veya jandarmayla irtibata geçmesini rica eden ailesi, “Hepimiz Mark’ın bulunmasını ve ailemizin tekrar bir araya gelmesini tüm kalbimizle umuyoruz” dedi

Milliyet
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 11:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?