22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas Kaymakamı görevi başında

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi'yle Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne tayin edilen Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'nın yerine atanan Şahin Aslan görevine başladı.


Güllük Körfezi’ndeki Pina Yarımadası’nda ve Çomça Koyu’nda denize kaçak dolgu yapan MNG Holding’e Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ödül verilmesiyle ulusal ve yerel basında yer alan, 5 Ağustos 2008 tarihinde açıklanan İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar Kararnamesi ile Bayramiç Kaymakamlığı'na atanan Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'nın geçen hafta içerisinde düzenlenen törenle görevinden ayrılmasının ardından yerine atanan Kaymakam Şahin Aslan bugün görevine başladı.

Artvin'in Hopa İlçesi'nden Milas'a atanan Kaymakam Aslan için saat 09.00'da Milas Hükümet Konağı önünde karşılama töreni düzenlendi. Karşılama törenine Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, Milas İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan İbrahimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Alemdar, daire amirleri ve kaymakamlık birimlerinde çalışan memurlar katıldı.

Törenin ardından makam odasına çıkan Kaymakam Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Milas güzel yurdumuzun güzel ilçelerinden biri. Milas'a atandığım için mutluyum. Devlette devamlılık esası çerçevesinde atanmış ve seçilmiş arkadaşlarımızla Milas'a hizmet edeceğiz. Dilerim ki önümüzdeki süreçte hayırlı işler yaparız” dedi.

1969 yılında Erzurum’da doğan, ilk ve orta Öğrenimini Erzurum'da tamamladıktan sonra 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'den mezun olan Aslan, 1992 yılında Bolu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla; Tokat-Pazar, Rize-Çamlıhemşin, Elazığ-Kovancılar Kaymakamlığı ve Yozgat Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Aslan, 2003 yılından beri Hopa Kaymakamı olarak görev yapıyordu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 16:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?