16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Şükran Güngör anıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Yıldız Kenter'in kendisi gibi tiyatrocu ve sinema oyuncusu olan merhum eşi Şükran Güngör, ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı. 

Şükran Güngör'ün, Bodrum'un Turgutreis beldesindeki Karabağ Mezarlığı'ndaki mezarı çiçeklerle süslendi. Türkiye'nin ünlü, sevilen tiyatro sanatçılarından Yıldız Kenter'in merhum eşi Şükran Güngör için düzenlenen anma törenine Ali Poyrazoğlu, sevenleri ve genç tiyatrocular katıldı. Güngör'ün mezarına çiçekler bırakılarak dua okundu. Yıldız Kenter, 6 yıl önce kaybettiği eşinin büyütülmüş bir fotoğrafını da mezarının başına bıraktı. Güngör'ün sahne ve hayat arkadaşı olan Yıldız Kenter törende yaptığı  konuşmada, "6 yıl geçti Şükran'ı kaybedeli. Ama o kaybolmadı. O hep benim gönlümde. Her zaman söylediğim gibi bir eksiklik, ona dokunamamak. Yoksa sevdiklerimiz hep gönlümüzde yaşıyor" dedi . Kenter, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. 

1926 yılında doğan ve sanat hayatında birçok ödül alan Şükran Güngör, 2002 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu 76 yaşında hayatını kaybetmişti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 08:58:20
Güncelleme :16 Eylül 2008 Salı 09:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?