18
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Therme Maris

Dalaman Şehir Merkezine 10 Km. , Dalaman Havaalanına 3 km. Bir tarafında Göcek ve Fethiye , diğer tarafında Dalyan, Köyceğiz ve Marmaris bulunan , nem oranı Akdeniz bölgesine göre daha düşük ve yeşillikler içerisinde cennetten bir bahçe güzelliğinde bir bölgededir.
Türkiye’nin en mineralli termal sularının saniyede 25m3 debi ile yer altından çıktığı 3 termal havuzu . Termal havuzumuzda da su yeraltından her an çıkan taze sularla devir-daimi olmaktadır. Termal sular havuzların dibinden kaynayarak çıkmakta ve her bir havuzdan saatte 90 ton su tesisimizin önündeki termal göle dökülmektedir. Dolayısıyla 3 termal havuzu 24 saat misafirlerimizin hizmetindedir.
Orta havuzların en büyüğünün etrafına yerleştirilmiş 44 jakuzi ile belirli saatlerde termal su ile masaj olanağı
1 kapalı yüzme havuzu , 2 adet büyük jakuzi , sauna , hamam , masaj ünitemiz sabah 09:00 – 20:00 arası hizmet verecektir. Ayrıca kapalı havuzun üzerinde ve güzellik merkezimizin önünde güneşlenebilmesi için etrafı kapalı bir teras oluşturulmuştur.
Tesisimizdeki cilt bakım ve güzellik merkezimizde aroma küveti , Thalederm çamur ve yosun kapsülü , yağmur ve jet duş , starvac vakum ve presso terapi ünitesi , yosun ve çamur , parafin sarmalama battaniyesi , bilgisayarlı cilt analizi ve cilt bakım ünitesi, oksijen terapisi , solaryum , peeling , parafin banyosu ve Türkiyede sadece kangal da bulunan ve sedef hastalığının tedavisinde kullanılan Dr.balıklar bulunmaktadır. Kuaför ve güzellik merkezimizde isteğinize uygun programlarla uzman çalışanlarımız sizleri beklemektedir.
Tesisimizde bulunan sağlık merkezinde 24 saat doktor hizmeti bulunmaktadır.
Tesisimizin önündeki termal gölde kano ve deniz bisikleti ile gezme imkanı.
Termal gölü doğal yaşam alanı seçmiş Nil Kaplumbağalarını ellerinizle besleyebilirsiniz.
Tesisimiz denize 600 mt mesafededir. 800 metreye yakın kumsalda misafirlerimiz kalabalıktan rahatsız olmadan rahatça denize girebileceklerdir.
Sahildeki Plajımıza araçlarımızla servis yapılacaktır.
İçerisinden çıkar termal suların gazlarının Astım Hastalıklarına iyi geldiği Astım Mağarasında sigarayı bırakıp , sağlığınıza kavuşmak için bir fırsat yaratabilirsiniz.
Likya Kral Mezarı şeklinde girişi kapatılmış mağaramızda rezervasyonla masaj yaptırabilirsiniz.
Kapadokya Villa’mızda 5 yatak odası , 3 mutfak , özel termal havuz , özel sauna ve jakuzi ile bağımsız bir bölümde özel müşterilerimizin hizmetindedir. Otel dışından özel girişi ve otoparkı bulunan villamız, birinci sınıf malzemelerle döşenmiş ve harika manzara ve hizmeti ile akıllardan çıkmayacak bir tatil için özel dizayn edilmiştir.
250 kişilik eşsiz panaroma ve göl manzaralı Yayla Restaurantımızda kara fırında (odun fırını) pide yapılmaktadır. Ayrıca 200 kişilik açık aqua restaurant , 70 kişilik kapalı restaurant , 100 kişilik toplantı salonu ve TV ve Okuma odası mevcuttur.
Dünyanın 2. kıymetli güzellik ve sağlık çamuru tesisimizde üretilmektedir. %78 e yakın mineral yoğunluğuyla birçok cilt hastalıkları , akne , sivilce , kırışıklık , sedef hastalığı tedavisi ve zayıflama aracı olarak “Sağlık ve Güzellik Merkezimizde” uzman ellerde kullanılan Thermemaris çamurunu evinize dönerken kurutulmuş olarak toz halinde satın alıp sevdiklerinize hediye olarak götürebilirsiniz.
Yüzlerce metrekare yeşil alanlarıyla , geniş doğal çimden çocuk oyun alanıyla , rengarenk çiçekleri ve ağaçlarıyla , yeşile , maviye ve oksijene doyacağınız eşsiz bir mekan ailelerimizi beklemektedir.
Odalar

Tesisimizdeki “OTEL” oda tipleri

44 Standart Deniz Manzaralı
21 Standart Bahçe Manzaralı
5 Apart (Bahçe Manzaralı)
4 Handikap oda (Manzarasız)
1 Sultan Suite 

5 Villa Odası (Her odada Ayrı Banyo ve WC) (2 Katlı bir villa içerisinde)
9 Villa Odası ( Her villada 3’er yatak odası + Salon + Mutfak bulunan 3 ayrı Villa)

89 Toplam Oda …

Otel odaları merkezi sistem klimalı , 14 kanal tv , minibar , fön , kiralık kasa , telefon bulunmaktadır.
Havuz ve Plajda kullanmak üzere resepsiyondan ücretsiz HAVLU temin edebilirsiniz.
3.kattaki deniz manzaralı odalarımızın banyo küvetlerinde ve balkonlarında termal su muslukları bulunmaktadır.
Arka bölümdeki bağımsız villa odalarımızda iklimlendirme split klima ile yapılmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :İncebel Mevkii - Dalaman - Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48770
Telefon :+90 252 694 83 34
Faks : +90 252 694 83 64
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.