25
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Acil servis personeline şiddet eğitimi

ACİL SERVİS PERSONELLERİNE SEMİNER

Muğla’nın Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde 112 Acil Servis ve Servis Hizmetleri istasyonlarında görev yapan sağlık personellerine “Kadına yönelik aile içi şiddet, krize müdahale ve intihar” olaylarında uygulanacak acil servis hizmetleri konusunda eğitim verildi.

Dalaman İlçesi Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen eğitim içi seminerine, Muğla Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Bülent Önveren ile Psikolog Özgür Tan tarafından, 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonları’nda görev yapan tüm sağlıkçılara aile içi şiddet ile krize müdahale ve intihar olaylarında nasıl hareket edileceği tek tek anlatılarak, gerekli olan bilgiler görevlilere anlatıldı.

Verilen seminer eğitim hakkında bilgi veren Bülent Önveren, “Bölgede görev yapan 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan sağlı personeli görevlilerinin aile içinde çıkan şiddet olaylarında krize nasıl hareket edileceği, intihar olaylarında ise, Acil Servislere gelen hastaların zamanında ve nasıl müdahale edileceği görevlilere anlattık. Amacımız olaylar sırasında hastalara gerekli müdahalenin nasıl ve zamanında yapılmasını sağlamak için bu eğitim seminerini düzenledik” dedi.

ACİL SERVİS PERSONELLERİNE SEMİNER
ACİL SERVİS PERSONELLERİNE SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 10:46:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 15:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?