18
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

AKP Çanakkale şehitlerini andı

DALAMAN AK PARTİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

AK Parti Dalaman İlçe Teşkilatı tarafından Kültür Merkezi Salonu’nda Şehitlere anma ve Çanakkale Zaferi’nin 95. yıl için anma ve kutlama gecesi düzenledi.

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 95.yıldönümünde yapılan etkinliğine AK Parti Muğla Milletvekili Dr. M. Nil Hıdır, İlçe Başkanı Ramazan Cengiz, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Mesut Yazan Beyobası Beldesi eski Belediye Başkanı Şadi Pirci ve çok sayıda partili gecede yer aldı.

Şehitlere anma ve Çanakkale Zaferi’nin 95. yıl dönümünde Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı. İlçe Başkanı Ramazan Cengiz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kadın Kolları Başkanı ve üyelerinin okudukları şiirlerle devam eden gecede AK Parti eski İlçe Başkanı Musa Doğan’ın İstiklal Marşı’nı okuması geceye katılanlar tarafından büyük alkış topladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır’ın yaptığı kısa bir konuşmasından sonra, geceye konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Şakir Tarım, sahnede yerini alarak okuduğu dua sonunda şehitler ve Çanakkale Zaferi’nin önemini belirten konuşması sonunda gece son buldu.

DALAMAN AK PARTİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI
DALAMAN AK PARTİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 10:37:03
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 14:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?