19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

AKP'li vekilin imza günü

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr.Yüksel Özden, Dalaman Sığla Restoran’da “Kendini Keşfet” adlı kitabının 4’üncü baskısını halka ve öğrencilere imza günü düzenleyerek dağıttı.


Milletvekili Prof Dr. Özden’in imza gününe, gazeteciler, öğrenciler, belediye çalışanları ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Milletvekili Prof Dr. Özden’in 10 kitabı bulunuyor; bunlardan 3 kitabı kendisine ait, bir âdeti çeviri olup, Prof Dr. Yüksel Özden 6 kitabı da editörlük yaparak ve içine bölüm yazarak katkıda bulunmuş. Yazdığı kitapların içinde 8’inci baskı ile en çok baskı yapan öğretmenlere yönelik “Öğrenme ve Öğretme ile eğitim yöneticilerine yönelik Eğitimde Dönüşüm” adlı kitapları oldu.

Kitabıyla ilgili bilgiler veren Milletvekili Prof Dr. Yüksel Özden, “Ben Milletvekilliği öncesi Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü olarak görev yaptım. ABD’de Avrupa’da ve Orta Asya’da 20 den fazla ülkede toplantılara katıldım. Müzakereler yaptım ve seminerler verdim. Amacım Eğitim, Turizm, Kültür, Tarım, Ticaret, Ulaşım, Çevre, Sağlık ve diğer alanlardaki projelerimizle güzel Muğla’mızı bir dünya kenti yapmaktır. Burada şu anda ‘Kendini Keşfet’ isimli kitabımın 4. baskısını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.


22 Temmuz 2007 seçimlerinde AK Parti Muğla Milletvekili olarak Parlamentoya giren. Ve Halen Milli Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Komisyonu Sözcülüğü, NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Üyeliği, Türkiye-Avustralya Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Muğla Milletvekili Özden Siyasetçiliğinin ve eğitimciliğin yanında bir yazar olarak ta şu ana kadarki 10 kitabında toplam 100 bin adet basarak başka bir başarıya imza attı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 13:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?