25
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Başbakan'ın uçağı geldi kendisi kayıp

BAŞBAKAN'IN UÇAĞI GELDİ, KENDİSİ KAYIP

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanada'da gerçekleştirilen G-20 zirvesinden sonra geldiği Türkiye'de tatil için kayıplara karıştı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Ankara'da gazetecileri atlattıktan sonra tatil için kayıplara karıştı. Çarşamba günü gece saat 01.00 sıralarında Muğla'nın Dalaman ilçesinde bulunan Dalaman Havalimanı'na iniş yapan Başbakan Erdoğan'ın uçağı havalimanında bekletilirken, Erdoğan'ın nerede olduğu öğrenilemedi. Başbakan'ın uçağın içinde olmadığı, uçağın havalimanına boş olarak iniş yaptığı ileri sürüldü. Başbakan Erdoğan'ın Dalaman'a değil, Ata uçağı ile Milas-Bodrum Havalimanı'na iniş yaptığı, daha sonra Rixos Otel'e yerleştiği iddia edildi.

TC DAP uçağında Muğla'ya tatile gelen Başbakan Erdoğan'ın buradan karayolu ile Fethiye'nin Göcek beldesine geldiği ve buradan tekne ile denize açıldığı da ididalara arasında yer alıyor. Başbakan Erdoğan'ın cuma günü tekrar Göcek Limanı'na gelerek, buradan helikopterle Bodrum Rixos Otel'e geçeceği ve cuma namazını Bodrum'da kılacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 19:13:02
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 19:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?