20
Mayıs
2024
Pazertesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Belediye halk günü düzenliyor

Dalaman Belediyesi tarafından vatandaşın sorunlarını anlatması ve çözümlerinin görüşülebilmesi için 25 Ekim cumartesi gününden itibaren her Cumartesi halk günü düzenlenecek.Cumartesi gününden itibaren her cumartesi yapılacak olan halk gününde, vatandaşlar bire bir olarak Belediye başkanına, Meclis üyelerine ve İl Genel Meclisi üyelerine sorunlarını anlatabilecek.


Vatandaşın sadece Cumartesi günü değil, her gün derdini anlatmak için Belediye’ye gelebileceğini söyleyen Dalaman Belediye Başkanı Dr. Beyhan Korkut “Cumartesi gününü halk günü olarak seçmemizdeki amaç, mesai günlerinde ki yoğun programımızdan dolayı yeterli zamanı ayıramadığımız vatandaşlarımızın sorunlarını daha detaylı dinlemek. Vatandaşlarımız her gün Belediyeye gelerek sorunlarını anlatabilirler. Bunun haricinde de ben, Meclis üyelerim ve İl Genel Meclisi üyeleri Cumartesi günleri halkımızın sorunlarını dinleyip, çözüm bulmak için Belediyede olacağız” dedi.


Dalaman Belediyesi’nin düzenleyeceği bu haftaki Cumartesi halk gününe, Hollanda’dan misafir gelen öğrenciler ve Dalaman’dan Hollanda’ya gidecek öğrenciler ile birlikte Hollanda’ya gidecek olan Dalaman Belediye Başkanı Dr.Beyhan Korkut katılamayacak. Bu hafta halk gününde Başkan Dr Beyhan Korkut’un yerine Dalaman Belediye Başkan Vekili, Meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri vatandaşın sorunlarını dinlemek üzere Belediyede olacaklar.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?