26
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Buranın müdürü benim!

OKUL MÜDÜRÜNE ÖĞRETMEN TEPKİSİ

Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrenci velileri, okulların kapanmasına kısa bir zaman kala sınıf öğretmenlerini başka bir sınıfta görevlendiren okul müdürüne tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre; Çiftlik İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı Öğretmeni Hatice Güneş hamileliği nedeni ile rapor alıp okula gelmeyince Okul müdürü Adem Göl bunun üzerine 2/A ve 2/B şubelerini birleştirip; 2-A sınıfı öğretmeni Ramazan Gönen’i 3-A sınıfına verdi. Okulların kapanmasına kısa bir süre kala yapılan değişikliği haksız bulan öğrenci velileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz’in sorunun çözüleceğini iletmesine rağmen öğretmenlerinin geri gelmemesine sinirlenen veliler okul önünde eylem yaptı.

Öğrenci velileri adına konuşan Hakan Balkan, “Biz bu sorunu duyar duymaz okul müdürü Adem Göl’le görüştük. Her türlü çözüm önerisi ile gittik. Gerekirse öğretmen tutalım maaşını biz ödeyelim dedik. Çünkü çocuklar sınıftan kaçmaya başladı. Okul Müdürü ‘Bizlere öğretmeni ben 3. sınıflara görevlendirdim. Buranın müdürü benim, benim dediğim olur. Kaymakam’a da valiye de gitseniz bu böyle olacak’ dedi” diye konuştu.

Telli Kıymetli ise; “Benimde çocuğum bu sınıfta. Müdür beyle toplu olarak 2. kez görüşmeye gittik. Bize ‘ilk görüşmemiz geçerlidir. Bu konuyu tekrar etmeye gerek yoktur’ dedi. Çocukları kastederek bu koyunların bir çobanı vardır. Benim dışımda önceki öğretmen Ramazan Gönen aynı sınıfına verilirse istifa ederim; diyerek tehditte bulundu” dedi.

OKUL MÜDÜRÜNE ÖĞRETMEN TEPKİSİ
OKUL MÜDÜRÜNE ÖĞRETMEN TEPKİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 11:17:00
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 00:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?