20
Mayıs
2024
Pazertesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Dalaman MYO'da küresel kriz semineri

Muğla Üniversitesi Dalaman Meslek Yüksek Okulunda T.C.Ziraat Bankasının kuruluş yıldönümü sebebiyle “Global Finans Krizi ve Bankacılık Sistemine etkileri “konulu bir seminer düzenlendi Seminere konuşmacı olarak Dalaman Ziraat Bankası Şube Müdürü Yıldıray Tükel katıldı.


Seminerde Dalaman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Orhan Vedat Gürsoy,Havalimanı Emniyet Müdürü İsmail Yenigelen,Halk Eğitim Müdürü Naim Özer,Dalaman Malmüdürü vekili Yasemin Gür,Dalaman daki banka şube Müdürleri,Dalaman Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Seminere konuşmacı olarak katılan Ziraat Bankası Dalaman Şube Müdürü Yıldıray Tükel,slayt eşliğinde Amerika’da başlayan ve tüm dünya ülkelerini etkileyen finans krizinin gelişimini anlattı.Yer yer Türkiye de de yaşanan krizler ile karşılaştırmalı olarak örnekler de veren Tükel,Mortgage ,Merkez Bankalarının işlevleri ve Türkiye IMF ilişkileri konusunda da açıklamalarda bulundu.


Bankaların kredilendirme çalışmaları ve krizdeki olası durumlarını da anlatan Tükel finans krizinin yakın etkilerinin günlük yaşamda nasıl sonuçlanacağını ve nasıl davranılması gerektiğini de anlattı.

Ethem Ersen/Dalaman KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 13:16:00
Güncelleme :20 Kasım 2008 Perşembe 13:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ufuk kalıpçı IP: 81.214.163.xxx Tarih : 24.11.2008 12:59:32

Bu kadar yalın ve güzel anlatığnız için teşekür ederiz.Memleketimizde böyle başarılı bankacılar bankacılar bulunduğu için gurur duyuyoruz.