30
Mayıs
2024
Perşembe
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Dalaman'a yeni bir spor tesisi daha

Muğla’nın Dalaman ilçesinde İlçe Kaymakamlığı’nın koordinesinde kamu ve özel kuruluşların katkılarıyla yaptırılan tenis kortu törenle hizmete açıldı. Dalaman Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında hizmet verecek olan tenis kortunun açılışına Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç, DP İlçe Başkanı Metin Kara ve bazı birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Deniz, “Böyle bir tenis kortuna ilçemizin ihtiyacı vardı. Başka yerlerde var bizim ilçemizde neden olmasın dedik. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile beraber ilçemizdeki esnaflarımızın katkıları ile bu tenis kortunu yaptık. Tenis oynamak için kimin yeteneği olduğunu bilemeyiz. Çocuklarımız burada kurs görecekler. İçlerinden yeteneği olanları ortaya çıkarıp önünü açacağız” dedi.


Amaçlarının Dalaman’da tenis oynama yeteneği olan çocukları eğitmek olduğunu belirten Muğla Tenis İl Temsilcisi Seyhan Hep “Dalaman’da Dalaman Tenis Kulübü’nü kurup çocuklarımızı tenis kulübü çatısı altında toplayarak yetiştirip Türkiye genelinde ve Uluslar arası müsabakalarda yarışabilecek düzeye getireceğiz”şeklinde konuştu.


Yapılan tenis kortunda 7-10 yaş arası çocuklara bir ay ücretsiz olmak üzere kurs verilecek. Tenis federasyonu desteği ile verilecek kurslarda Muğla Tenis İl Temsilcisi Seyhan Hep, Tansu Bulut, Mehmet Aşık,Yağmur Zeynioğlu eğitmenlik yapacak.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 13:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?