26
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Dalaman'da bir yıldız doğuyor

Ses Sanatçısı Selamı Şahin’in hazırladığı “Yıldız Çiğne Yıldız Ol” adlı Türk Halk Müziği dalında açılan ses yarışmasında, Dalaman İlçesinden Şirin Karataş 176 kişi arasından aldığı en yüksek puanla birinci oldu. 

Dalaman ilçesinden yarışmaya katılan evli ve 2 çocuk annesi Şirin Karataş (34) katıldığı yarışma 176 kişi arasından birinci oldu. 

Karataş, “ Ses Sanatçısı Selami Şahin’in hazırlayıp, sunacağı Yıldız Çiğne Yıldız ol yarışmasına cep telefonumdan “Kime Kin Etin de Giydin Alları” adlı şarkıyı söyledim. Arkadaşlarımın ve dostlarımın düğünlerinde şarkı söylerken sesimin güzel olduğunu keşfettim. Bende kendime güvendiğimden bu yarışmayı katıldım. Ön elemeler tamamlandı. Sonuçlar internet sitesinden yarışmaya katılanların şarkıları ve puanları yayınlandı. Bende birinci olduğumu buradan öğrendiğini söyledi. 

Şimdi yarışma davetiyesini bekliyorum diyen Karataş, ben Ankara doğumluyum. 7 yıl önce Dalaman İlçesi’ne gelerek yerleştim. Şu anda maddi durumumda iyi değil. Yarışma programının bir an önce başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.”dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 14:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?