19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Eğitim ve Gençlik Komisyonu toplandı

Dalaman İlçe Eğitim ve Gençlik Komisyonu toplantısı Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya İlçe Eğitim ve Gençlik Komisyonu toplantısına Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, İlçe jandarma Komutanı Sedat Öz, Milli Eğitim Müdürü Vekili Necdet Şen ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda; okullara kaymakamlıkça alınan 100 Temel Eserlerin okul kütüphanelerine dağıtılması ve öğrencilerin okumalarının sağlanması. En çok kitap okuma kampanyasına devam edilmesi ve önceki yıl olduğu gibi Kaymakamlığımızca ödüllendirilmesinin devam edilmesine karar verildi. Ayrıca okul kantinlerinin İlçe Tarım Müdürlüğü ve okul idarelerince denetlenmesine; okul çevresinde bulunan bakkal ve satış yerlerinde öğrencilere zararlı maddeler satılıp satılmadığının kontrol edilmesine ve olması durumunda İlçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğüne haber verilmesine ve okulların emniyet ve güvenliği konusunda Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığının gerekli kontrolleri yapması karara bağlandı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?