30
Mayıs
2024
Perşembe
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Esnaf Odası'na ziyaret

Dalaman Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ve öğretmenleri “Mesleki Eğitim Haftası” dolayısıyla Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar’ı makamında ziyaret ettiler.


Dalaman esnaflarının Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar aracılığıyla Mesleki Eğitim Haftasını kutlamak için ziyarette bulunduklarını belirten Dalaman Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Yılmaz, “Başkanımız aracılığıyla tüm esnaflarımızın Mesleki Eğitim Haftası’nı kutlamak, Dalaman’da mesleki eğitim ile ilgili sorunlar, şu anda gelmiş olduğumuz noktada yapılması gerekenler ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Esnaf Odası Başkanımızdan sonra hep beraber Sayın Kaymakamımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkanımızı da ziyaret edeceğiz. Fırsat bulduğumuz her ortamda Dalaman’da Meslek Lisesi yapımı ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi yapılması konusunda isteklerimizi dile getireceğiz” dedi.

Dalaman’da Mesleki Eğitim Merkezi’nin 3 Kasım 1998 yılında hükümet binası karşısında bir binada iki derslik ve 120 civarında öğrenci ile eğitim vermeye başladıklarını da sözlerine ekleyen Yılmaz, “Şu anda Atatürk İlköğretim Okulu’nun eski binasında sekiz derslik, Kamu İnternet Eğitim Merkezi ve Bilgisayar Laboratuarımız ile eğitim vermeye çalışıyoruz. Ama öğrencilerimizin dersliklerimizde aldıkları teorik eğitimin yanında pratik eğitim alabilecekleri iş atölyeleri yok” diyerek sıkıntılarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 20:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?