19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Hamamın işletmecisi değişmedi

DALAMAN’DA HAMAM İHALESİ

Dalaman Belediyesi İhale Komisyonu tarafından ihaleye çıkarılan Dalaman Belediye Hamamı’nın işletme hakkı ihaleye bin 500 TL teklif veren mevcut işletmecide kaldı.

Dalaman Belediyesi’ne ait hamamın ihalesi Belediye’nin Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yapılan ihaleye Şaban Esen ve hamamın şu anda işletmesini yapan Ömer Tekin girdi. rağmen İhale Komisyonu Şaban Esen’in evrak eksikliğinden dolayı ihaleye katılamayacağını belirtti. Bunun üzerine ihaleye tek başına giren Ömer Tekin Dalaman Belediyesi’ne ait hamamı ayda bin 500TL’ye 31 Aralık 2010 tarihine kadar işletmeye hak kazandı.

Bu arada geçtiğimiz günlerde yapılan Dalaman Belediyesi’ne ait Mehmetçik Parkı’nın ihalesi iptal edildi.

Bilindiği gibi; Dalaman Belediyesi’ne ait ve geçtiğimiz yıllarda Dalaman Belediyesi DABEL A.Ş tarafından işletilen Şehit Mehmetçik Parkı 2010 yılı için geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarılmıştı. Yapılan ihaleyi Mehmet Balkan, Akın Demir, Azmi Aykut, Ahmet Durmuş ve Recep Gökdemir adlı şahıslar katılmıştı. Açık arttırma usulü ile yapılan ihalede Şehit Mehmetçik Parkı’nı bir yıl işletme hakkını en son Mehmet Balkan’ın 9 bin 450 TL’lik teklifini 50 TL arttıran Recep Gökdemir aylık 9 bin 500 TL kira bedeli ile almıştı.

İhale gününden sonra ihaleyi kazanan Recep Gökdemir’in Dalaman Belediyesi ile irtibata geçmemesi ve teminatı yatırmamasından dolayı Dalaman Belediyesi Recep Gökdemir’in adresine ihtarname çekti. Yasal mevzuat gereği çekilen ihtarnamelerin Recep Gökdemir’in belirttiği adreste bulunamamasından dolayı ulaştırılamadığı belirtildi. Bunun üzerine Dalaman Belediyesi Mehmetçik Parkı için yapılan ihale Komisyonu tarafından iptal edildi. Mehmetçik Parkı için ilerleyen günlerde ikinci defa ihale yapılacak.

DALAMAN’DA HAMAM İHALESİ
DALAMAN’DA HAMAM İHALESİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 12:19:03
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 12:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?