19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Hız kesiciler kaldırılıyor

Dalaman şehir merkezinde bulunan araçların yavaş gitmesi amacı ile yapılan hız kesiciler, İtfaiye ve ambulans araçlarının rahat gidebilmesi için Dalaman Belediyesi tarafından sökülerek kaldırıldı.

Daha önce Atatürk Caddesi ve Postane Sokağı’nda araçların yavaş gitmesi amacı ile yapılan hız kesicilerin tamamı söküldü. Diğer caddelerde bulunan hız kesicilerinde tamamının ilerleyen günlerde kaldırılacağı belirtildi.

Vatandaşların kendi canlarını düşünerek şehir içerisinde bulunan yollarda yavaş gitmesi gerektiğini belirten Dalaman Belediye yetkilileri, “Allah korusun yangın çıktığında ve bir hasta olduğunda itfaiye veya ambulanslar bu hız kesiciler yüzünden zamanında olay yerine ulaşamayabilir. İnsanların önlerine engel çıkararak değil bilgilendirerek bu konuların anlatılması lazım. Herkes şehir merkezinde yavaş gitmesi gerektiğini biliyordur” diye konuştular.

Aynı zamanda hız kesicilerin standardın üzerinde yüksek olduğu için araçlara da zarar verdiği yönünde vatandaşlar tarafından da şikayet ediliyordu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 00:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?