19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

İngiliz hasta için zorunlu rötar

Dalaman Havalimanında tatil dönüşü ülkesine gitmek için uçağa binen İngiliz turist George Albert Pike (69), uçak kalkışa hazırlanırken tansiyonunun yükselmesi sonucu Muğla Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı.

George Albert Pike ve eşi Ann Pike tatillerini tamamlayarak İngiltere'nin Birmingham kentine geri dönmek için Dalaman Havalimanı'na geldi. Tansiyon hastası İngiliz turist Pike ve eşi biletlerini aldıktan sonra uçağa bindiler. Saat 04.00'de kalkması beklenen Thomas Cook'a ait 563 sefer sayılı Boeing 757-300 tipi uçak İngiliz Albert Pike'nin aniden tansiyonunun yükselmesi sonrası kalkışı iptal etti ve tansiyon hastası İngiliz yolcu uçaktan indirildi.

İlk müdahalesi havalimanında yapılan Albert Pike'nin sağlık durumu ciddileşince oksijen maskesi takılarak Dalaman Havalimanı'ndan ambulansla Muğla Özel Yücelen Hastanesi kardiyoloji servisinde tedavi altına alındı.

İngiliz turist George Albert Pike, hastane doktoru kardiyolog doktor Nuri Köse tarafından tedavi edildi. İngiliz turist Pike'nin sağlık durumu iyiye giderken eşi Ann Pike de yanından ayrılmıyor.

Tansiyon rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullandığını belirten George Albert Pike, İngiltere'ye dönmek için havalimanına gittiklerini ve burada uçağa bindikten sonra rahatsızlandığını belirterek, "Havalimanında yapılan ilk müdahalenin ardından oksijen maskesi takılarak ambulansla beni hastaneye getirdiler. Şu an gayet iyiyim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 14:30:11
Güncelleme :17 Mayıs 2009 Pazar 14:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?