27
Mayıs
2024
Pazertesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Kan bağışı kampanyasına büyük ilgi

Dalaman Belediyesi’nin katkılarıyla Aydın Kızılay Kan Merkezi tarafından “Bir Gün Sizinde İhtiyacınız Olabilir” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

İki günlük olarak düzenlenen kan toplama kampanyasına Dalaman Belediyesi destek verdi. Düzenlenen kan bağışı kampanyası vatandaşlar tarafından kan bağışına ilgi gösterildi.

Aydın Kızılay kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Onur Turgut’ta kan vererek katkıda bulundu.
Kan vermenin damar ve kalp hastalıkları açısından da çok faydalı olduğunu bildiren Aydın Kızılay Kan Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol; “Kan bağışına her vatandaşımızın katkı sağlaması lazım. Bir gün bu kana bizim de ihtiyacımız olabileceğini unutmamak lazım. Dalaman’da bu organizasyonu düzenlememizde katkıları olan Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’a da teşekkür ediyorum. Dalaman’da yapmış olduğumuz iki günlük organizasyonda çok yüksek miktarda kan bağışı alamasak ta Dalaman’a gelmemize değecek kadar kan bağışı yapıldı” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 14:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?