19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Karate seçmeleri yapıldı

11. BÖLGE KARATE SEÇMELERİ DALAMAN’DA YAPILDI

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen, Ümit –Genç ve 21 Yaş Altı 11. Bölge Karate seçmeleri Dalaman’da yapıldı. Seçmelerde ilk dörde girenler 27-28 Aralık tarihinde Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacaklar.

İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Uşak ve Denizli’den gelen 50 kız 100 erkek karateci 27 Aralık’ta yapılacak olan Türkiye Karate Şampiyonası’na katılabilmek için yarıştı.

Dalaman kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda erkek karateciler Ümit Erkekler(14-15 yaş), Genç Erkekler(16-17 yaş), 21 yaş ve altı erkekler(18-21 yaş)bayan karateciler Ümit Bayanlar(14-25 yaş), Genç bayanlar(16-17 yaş) ve 21 yaş altı olmak üzere üçer kategoride kıran kırana mücadele ettiler.

Düzenlenen 11.Bölge Karate seçmeleri organizasyon komitesi ise, Bölge Temsilcisi İbrahim Karagöz, Bölge Tertip Kuruluna Murat Eşsiz, Şimşek Gökpınar; Hakem Kuruluna Ali Zamangör, Murat Eşsiz, Erdoğan Balık. Teknik Kurula Şimşek Gökpınar, İbrahim Kartal, Ahmet Demirelli, Eğitim Kuruluna da Erdal Kurç, Fatih Uzunlulu, Mehmet Aslan, Organizasyon Kurulunda ise, Behçet Andaç Peker, Hüseyin Erdoğan, Fatih Günal, Utku Sodra ve Bilal Gültekin’den oluştu.

Karate seçmelerinin Dalaman’da yapılması ile ilgili olarak açıklama yapan 11.Bölge Temsilcisi İbrahim Karagöz “Bu tür organizasyonları her zaman farklı ilçelerde yapmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonun Dalaman’da yapılması için Muğla İl Temsilcimiz Behçet Andaç Peker ve Dalaman İlçe ve Gençlik Spor Müdürü Erhan Karakuş’un talebi oldu.Ve bu organizasyonun burada yapılmasına karar verdik” dedi.

11. BÖLGE KARATE SEÇMELERİ DALAMAN’DA YAPILDI
11. BÖLGE KARATE SEÇMELERİ DALAMAN’DA YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 12:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?