19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

MHP'de dayanışma etkinliği

MHP DALAMAN İLÇE TEŞKİLATI’NDA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ

MHP Dalaman Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Dalaman Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda tanışma ve dayanışma çay partisi düzenlendi.

Düzenlenen çay partisine Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, MHP Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Dalaman Kadın Kolları üyeleri katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı çay partisinde MHP’li bayanlar canlı müzik eşliğine eğlendiler. Çay partisinde ayrıca üyelere yapılan çekiliş ile hediyelerde verildi.

Kadın Kolları olarak maksatlarının tanışmak ve samimiyetleri arttırmak, birlik ve beraberliği tesis etmek, beraber çalışmak için aynı hedefe doğru birlikte yürümek olduğunu ifade eden MHP Dalaman Kadın Kolları Başkanı Dudu Kayacık “Bizler ülke meselelerine kayıtsız kalamayız. Bu bakımdan kendimize güvenelim. Siyasi teşkilatlarda ve başka alanlarda kendimizi göstererek gündemden düşmeden ağırlığımızı koymalıyız. Bizlere aktif olarak destek vermenizi, çalışmalarımıza katılmanızı istiyorum. Meselelere hep birlikte koşalım ve çözüm yolları arayalım. Özellikle ilçe teşkilatımızı güçlendirelim. Ne gibi çalışmalar yapmalıyız, çözüm yolları için fikir üretmeye davet ediyorum. Yozlaşmış ve kimliğini kaybetmiş taklitçi zihniyetlere karşıyız. Kendi öz benliğimize bağlı ve saygılıyız. Çağdaş insanlar olmak istiyoruz. Yabancı kültürlerden ilham alan kadın hareketlerine karşıyız. Fikrimizin özü, biz olarak kalmak, fakat aynı zamanda çağın gerçeklerinden kopmamak durumundayız. Hepinize tekrar teşekkür ede iyi eğlenceler dilerim” dedi.

Kadın Kolları Teşkilatlarının düzenlemiş olduğu çay partisine katılanlara teşekkür ettiğini belirten MHP Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın da, “Kadınlarımız devletin önemli kademelerinde görevde bulunmalarına rağmen aktif siyasetin hep dışında kalmışlardır. Şurası bir gerçek ki kadınsız siyaset olmaz. Onun için ikna kabiliyeti yüksek, aktif, becerikli kadınlarımıza her zaman siyasette ihtiyacımız vardır. Evlerimizin bütün yükünü taşıyan kadınlarımız işlerini bırakıp, kalabalık bir şekilde burada bulunmaları bizlere daha fazla cesaret, güç ve gurur vermektedir. Çünkü kırk yıl sonra ilçemizde belediye başkanlığını almamız kadınlar kolumuzun özveri ile çalışmalarından kaynaklanan bir başarıdır. Bu güzel çalışmalarını usanmadan, bırakmadan ev ev dolaşarak oy isteyen, yemeden içmeden uzak yakın demeden koşan kadınlarımıza teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Önümüzde ki seçimlerde de aynı başarının devam edeceğinden hiç şüphem yoktur. Sayın vekilimizde çeşitli yerlerde yaptığı konuşmalarda Dalaman’da seçimi kadınlarımızın uyumlu çalışması ile alındığını övgülerle bahsetmektedir. Şahsına ayrıca teşekkür ediyorum. Mevcut hükümetin ülkemizi nereye getirdiği belli. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sizlerde görüyorsunuz. Milletimizi birbirini düşüren bu zihniyetten bir an önce kurtulmak ve kardeşliği bozmamak için çok çalışmalıyız. Bu vesile ile devletimize, milletimize, bayrağımıza, dinimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

MHP DALAMAN İLÇE TEŞKİLATI’NDA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ
MHP DALAMAN İLÇE TEŞKİLATI’NDA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 10:44:02
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 11:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?