18
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Öğretmenlerine kavuştular

ÖĞRENCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU

Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu’nda öğretmenlerinin başka sınıfa verilmesine tepki gösteren öğrenciler, isteklerini kabul ettirdi.

Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrenci velileri, okulların kapanmasına kısa bir zaman kala sınıf öğretmenlerini başka bir sınıfta görevlendiren okul müdürüne tepki göstererek, önce Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve daha sonra Kaymakam Ahmet Deniz’e ve son olarak Muğla Valiliğine şikâyette bulunmuşlardı.

İzinden dönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin olaya el koyup, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra, velilerin bu ısrarlı tutumu sonunda Ramazan Gönen’i öğrenci ve öğrenci velilerin istediği gibi eski 2-A sınıfına döndürdü.

Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin; “Çiftlik İlköğretim Okulumuzun 3-A sınıfı öğretmeni rahatsızlanıp, rapor alınca Milli Eğitim Müdürlüğüne haber vermeden okul müdürü iki sınıfı birleştirip, 2-A Sınıfı Öğretmeni Ramazan Gönen’i 3- A sınıfına görevlendirmiş. Öğrenci ve Öğrenci velileri okul müdürüne tepki göstererek şikâyette bulunmuşlar. Velilerin bu ısrarlı tutumu sonucunda öğretmenleri Ramazan Gönen’i eski sınıfına döndürdük. Burada bir iletişim kopukluğu olmuş. Olmaması gereken bir olaydı” dedi.

İsteklerinin yerine getirilmesinden dolayı memnun olduklarını belirten öğrenci velileri ise; “Bizlerin sıkıntılarını anlayarak sorunumuzun çözülmesini sağlayan başta Muğla Valimiz Fatih Şahin olmak üzere, Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Engin’e çok teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız evlatlarımızın en iyi şekilde eğitimlerini almalarını sağlamaktır. Bunu okul müdürü Adem Göl’e rağmen başardık” dediler.

ÖĞRENCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 11:36:01
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 13:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?