27
Mayıs
2024
Pazertesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

ONTUR Gençlik Kupası sahibini buldu

Dalaman’da uzun bir aradan sonra yeniden düzenlenen ONTUR Gençlik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final karşılaşmasında Karaçalıspor’u 6-1 yenen ONTAŞ Harita Mühendislik Turnuvanın Şampiyonu oldu.

Dalaman’da uzun bir aradan sonra yeniden düzenlenen ONTUR Gençlik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın tamamlandı. Turnuva’da final oynamaya hak kazanan ONTAŞ Harita Mühendislik Karaçalıspor’u 6-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük dördüncülük maçında ise Gürhan Kuyumculuk Köfteci Efe’yi 7–6 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvada ayrıca Karacaağaç Spor En Centilmen Takım seçilirken Metro Renta car takımında oynayan Ziya Kaplan Turnuvada en centilmen oyuncu seçildi. Turnuvanın gol kralı ise 28 golle Gürhan Kuyumculuk takımından Gökhan Çeri oldu.

ONTUR Gençlik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası final karşılaşmasına Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Ziya Özkütük, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Turnuvanın Sponsoru olan ONTUR firmasının sahibi Onur Turgut, bazı idari birim amirleri, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Final maçında seremoniye çıkan iki takım oyuncuları beraberce Türk Bayrağı açması ise, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Atatürk Kupası hakkında bilgiler veren turnuva komitesi üyeleri, “Şimdiden önümüzde ki turnuvaya katılım için başvuru olması bizi çok şaşırttı ve mutlu etti. Tüm Dalaman da ki futbolseverlere, takım sponsorlarına, katılım ve olumlu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 12:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?