19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Pakistan’a yardım eli uzanıyor

DALAMAN’DAN PAKİSTAN’A YARDIM ELİ UZANIYOR

Muğla’nın Dalaman İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü Personeli tarafından, son yılların en büyük sel felaketini yaşayan Pakistan halkına yardım göndermek için evlerinde ihtiyaç fazlası bulunan giyecek ve diğer malzemeleri İşletme Müdürlüğüne getirerek, yardımının toplanmasına başlandı.

Pakistan halkına yardım kampanyası kapsamında toplanan battaniye, halı, elbise, ayakkabı ve çeşitli eşyalar İşletme Müdürlüğü binasında toplanmağa başladı. Pakistan halkına ulaştırılmak üzere Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.

Dalaman Orman İşletme Müdür Vekili Adem Acar toplanmasına başlanan eşyalar hakkında verdiği bilgide; Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından ülke çapında sel felaketine uğrayan Pakistan halkına yardım için kendi personeli içinde bir kampanya başlattı. Bizde bu kampanyayı İşletme personeline bildirdik. Personelimiz evlerindeki giyilmedik, dar gelen ve kısalan elbiselerini toplayıp, getirmeye başladılar. Aslında bu yardım kampanyasını Dalaman Halkına da açmak istiyoruz. Duyarlı Dalaman Halkı mutlaka bu kampanyaya katılacaktır. Orman İşletme Müdürlüğü olarak istenilen hedefe ulaşacağımıza umuyorum. Yardım malzemelerini Bölge Müdürlüğümüzden gelecek emir doğrultusunda istenilen yere göndereceğiz. Buraya yardım etmenin temel insanlık görevi olduğunu unutmamak gerekiyor” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 10:40:02
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 11:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?