18
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Piknik dönüşü facia

PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA

Muğla’nın dalaman ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında iki feci şekilde yaşamını yitirdi. Görenleri şaşkına döndüren kazada, kamyonun altına giren otomobilde sıkışan cesedi çıkarmak için görevliler saatlerce uğraştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza dün akşam saat 20.00 sıralarında Dalaman İlçesi’ne bağlı Karacaağaç Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dalaman İlçesi’ne bağlı Kargınkürü sakinlerinden Hulusi Dalaman ile arkadaşı Ali Arıca, Karaağaç Köyü yakınlarında bulunan piknik yerine gidip birlikte piknik yapıp akşam hava kararınca geri dönmek için yola çıktılar. Yolda Hulusi Dalaman idaresindeki 48 D 3758 plakalı otomobil ile Şakir Can Çelik (27) idaresindeki bir maden firmasına ait 48 GK 644 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Hulusi Dalaman (62) ile otomobilde yolcu olarak bulunan arkadaşı Ali Arıcan (45) hayatını kaybetti.

Kazada kamyonun altına giren otomobilde sıkışan Hulusi Dalaman’ın cesedi Dalaman Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarına rağmen çıkarılamadı. İş makineleri yardımı ile yaklaşık iki saat süren uğraşlar sonucu Hulusi Dalaman’ın cesedi çıkarılabildi. Her iki şahsın cenazesi de otopsi yapılmak üzere Dalaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA
PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA
PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA
PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA
PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA
PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 02:39:04
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 09:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?