31
Mayıs
2024
Cuma
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Sedat Yılmaz'ın seçim çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Dalaman Belediye Başkan adayı Sedat Yılmaz Dalaman’da belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

Çocuğunun adaylığının açıklandığı gün ağır bir rahatsızlık geçirdiğini ve sevinci ve acıyı aynı anda yaşadığını belirten Sedat Yılmaz “Öncelikle evladımın rahatsızlığı dolayısı ile şahsen beni arayan herkese tek tek teşekkür ederim. Benimle bu yarışa başlayan Dalaman’da 6 yıl Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış Metin Engin kardeşimiz ve Hasan Şimşek kardeşimiz ile birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olduğumuzu belirtmek isterim.Her şey Dalaman ve Dalaman Halkı için.MHP olarak geçen dönemlerde çok yaklaştığımız belediye başkanlığını çok küçük farklarla kaybettik.Ama MHP olarak her zaman var olduk. Zengin bir ülkenin fertleri değiliz.Ama yine de karamsar olmamamız gerekir.Zaten karamsarlık bize yakışmaz.Dalaman’da her sorunun üstesinden gelerek ülkemize insanımıza katkıda bulunacağız.29 Mart seçimleri ülkemizin dönüm noktasıdır.Nerede duracağımızı bilmemiz gereken bir seçimdir.Kullanacağımız oylar ile geleceğimizi belirleyeceğimizi unutmamamız gerekir” diye konuştu.

Siyasi polemiklerden uzak durmamız gerekir diyerek konuşmasına devam eden Sedat Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; “Kısır döngüler içerisinde olmayacağız. Siyasi polemik ve kavgalar hiçbir zaman kazanç sağlamamıştır. Biz bunu çok iyi biliyoruz. Diğer partili arkadaşlarımız ile önceden olduğu gibi kol kola olacağız. Diğer partilerden aday ve aday adayı olan arkadaşlarımız ile her zaman görüşüyoruz. Dalaman’a ilk defa seçim öncesi ve sonrası güzellikleri yaşatacağız. Biz MHP olarak öfkenin ve tansiyonun olmadığı bir seçim istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Seçildiğim taktirde parti rozetini çıkararak hizmet edeceğim. Belediye başkanı olursam tarafsız bir şekilde tüm Dalaman’ın belediye başkanı olacağım. Herkese kapımız açık olacak. Herkesin sorunlarını dinlemek ve ulaşılabilir olmak prensibim olacak”

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan tuylu IP: 78.178.215.xxx Tarih : 22.02.2009 20:56:26

sedat abi ben hasan inşallah bellediye başkanı  olmanı can yürekten istiyorum  dalaman için hayırlı olur yıllardır partiye emeğimizgeçti sizingibi örnek kişileri görmekten gurur duyoruz  TÜRKÜN TÜRKTEN  BAŞKA DOSTU YOKTUR   ASİ BÖRTEÇİNEDEN SAYGILAR