18
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Sergide sertifika aldılar

SERGİDE SERTİFİKA ALDILAR

Dalaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda başarılı olan kursiyerler Anadolu Lisesi Salonu’nda kurs boyunca yaptıkları el işlerini sergileyip, düzenlenen törenle kurs bitirme sertifikaları verildi.

Halk Eğitim Merkezi tarafından Eylül Ayı’nda başlayan ahşap boyama, çeyiz ürünleri hazırlama, elde suzeni, salon takımları dikimi, kılıf ve burç dikimi kurslarında başarılı olan 68 kursiyerlere Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Anadolu Lisesi Salonu’nda düzenlenen kursiyerlerin belge verme törenine Kaymakam Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hv.İsth.Alb.Ziya Özkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, AKP İlçe Başkanı Ramazan Cengiz, CHP İlçe Başkanı İ.Erol Ertunç, idari birim amirleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naim Özer ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Lisesi Bahçesi’nde yapılması planlanan tören, yağmur nedeni ile okul içerisinde yapıldı. Törende konuşan kaymakamı Ahmet Deniz; “Okullarda veremediğimiz birçok eğitimi Halk Eğitim Merkezi Kursları sayesinde vatandaşlarımıza veriyoruz. Buraya katılan kursiyerler, kurs sonunda birer meslek sahibi oluyorlar. Devletimiz bizlere böyle bir imkân sağlamış. Sizlerde bu imkânı değerlendirin. Siz bizden isteyin; biz sizlere istediğiniz her konuda kurs açalım” dedi.

Düzenlenen kurslarla ilgili bilgi veren Dalaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naim Özer “2009–2010 eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından toplam 89 kurs açtık. Bu kurslara toplam bin 519 kişi kayıt yaptırdı. Şu ana kadar bu kurslarda başarılı olan 1089 kişi belgelerini aldı.16 Eylül’de başlayan kurslarımızdan halk oyunları, atletizm, bilgisayar, piyano ve İngilizce kurslarımız devam ediyor” diye konuştu.

SERGİDE SERTİFİKA ALDILAR
SERGİDE SERTİFİKA ALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 11:32:02
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 13:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?