19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Teröre lanet yürüyüşü

Dalaman Belediye Başkanlığı, Siyasi Parti İlçe Örgütü ve Sivil Toplum Örgütlerinin ortaklaşa düzenledikleri 'teröre lanet' yürüyüşü düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşte PKK terör örgütü lanetlendi.


Dalaman Belediye Başkanı Dr. Beyhan Korkut, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Musa Doğan, CHP İlçe Başkanı Seyfi Togo, MHP İlçe Başkanı Bayram Altın, Şoförler Odası Başkanı Abdulkerim Uslu, Ziraat Odası Başkanı Ünatın Barın ve Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar tarafından organize edilen 'Teröre Lanet' yürüyüşü, kapsamında Belediye Binası önünde toplanan kalabalık sloganlar eşliğinde Atatürk Bulvarı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.
Cumhuriyet Meydanında İstiklal Marşı hep bir ağızdan okunduktan sonra, Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar basın bildirisini okudu. Şevket Takar “3 Ekim 2008 günü Hakkari Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Karakolu ve Bayraktepe Bölgesi'ne yapılan hain saldırıda 17 askerimiz şehit düşmüştür. 21 askerimiz yaralanmıştır. Tüm Türkiye gibi Dalaman da yaşayan bizlerin de yüreği kan ağlamaktadır. Temennimiz ve dualarımız bu terörün bitmesi içindir. Gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yine başta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere, Türk Milletinin başı sağ olsun. Bu saldırıları ve PKK'yı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bütün dünya bilsin ki Türk Ulusu teröre asla boyun eğmeyecektir. Gerekirse hepimiz şehit olmaya hazırız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 16:30:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?