19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Therma Maris Otel'den futbola destek

DALAMAN THERMA MARİS OTEL’DEN FUTBOLA DESTEK

Dalaman İlçesi’nde faaliyet gösteren Therma Maris Otel yöneticileri Dalaman Belediye Spor Kulübü Derneği’ne katkıda bulunmak amacı ile 4.000 TL lik bir çek vererek futbola destek oldu.

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılamaz Meclis üyesi Bilal Çölümlü, Dernek Başkanı Necati Kambur’un katılımı ile Therma Maris Otel de yapılan ”Futbola Destek” töreninde, Therma Maris Otel sahibi Ertaç Kasideci, Genel Müdür Kemal Öztürk, Otel ve Finans Müdürü Murat Akpınar’ın katılımı ile gerçekleşen törende Belediye Başkan Sedat Yılmaz’a futbola destek amacıyla kesilen çek, teslim edildi.

Futbola yapılan destekleri için, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz; “ Ertaç bey’e ve yetkililere bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duyarlı davrandılar ve böylelikle bir örnek oldular” dedi.

Ertaç Kasideci ise, futbola destek çekini vererek, “Gerçekten bu ekonomik sıkıntılar içerisinde anca bu kadar yardımda buluna biliyoruz. Bunu da seve seve yapıyoruz. Gönül isterdi ki daha fazlasını yapmaktı” diye konuştu.

DALAMAN THERMA MARİS OTEL’DEN FUTBOLA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 09:38:02
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 20:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?