19
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Virgül Tiyatrosu tiyatro severlerle buluştu

‘VİRGÜL TİYATROSU’ DALAMANLILARDA BULUŞTU

Dalaman Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye getirilen İstanbul Enver Demirkıran Virgül Tiyatrosu Belediye Kültür Merkezi’nde sahne alarak tiyatro sevenlerle buluştu.

Yetişkinlere ve çocuklara yönelik oynanan tiyatroda, önce Enver Demirkıran tarafından yazılan ve yönetilen “Rüyalar Ülkesi” adlı tiyatro sahneye kondu. Hande Akkent, Mehmet İris, Eylem Aktaş, Ersun Vural, Barış Akgün rol aldığı tek perdelik olan oyun, yaklaşık 45 dakika sürdü.

Yetişkinlere karşı oynanan tiyatroda; “Çapraz Ateş”i Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, eşi ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Şebnem Şinemez’in yazdığı, Enver Demirkan tarafından yönetilen oyunun polisiye komedi olduğu oyunda ise, Enver Demirkan, Tanju Şarman, Hande Akkent, Mehmet İris, Eylem Aktaş, Ersun Vural, Barış Akgün rol aldılar.

İki perdeden oluşan tiyatro oyun yaklaşık 90 dakika sürdü. Oyun sonrasında seyircileri selamlayan ve ekip adına konuşma yapan oyuncu Enver Demirkan ; “Bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Ayrıca buraya gelmemizde emeği geçen ve katkılarından dolayı başta Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’a Çok teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Sedat Yılmaz sahneye çıkarak oyuncularla beraber seyircilere selam verdikten sonra, oyunculara onurluk ve çiçek vererek oyunlarından dolayı kendilerini kutladı.

‘VİRGÜL TİYATROSU’ DALAMANLILARDA BULUŞTU
‘VİRGÜL TİYATROSU’ DALAMANLILARDA BULUŞTU
‘VİRGÜL TİYATROSU’ DALAMANLILARDA BULUŞTU
‘VİRGÜL TİYATROSU’ DALAMANLILARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 10:19:05
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 12:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?