26
Mayıs
2024
Pazar
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Yaz futbol okulu açılıyor

Dalaman Belediyespor’un katkılarıyla Dalaman Belediyespor’un alt yapısını oluşturmak amacıyla ilk defa açılacak olan Yaz Futbol Okulu’nun kayıtlarına başlandı.

Dalaman Belediyespor gözetiminde Dalaman’da ilk defa yapılacak olan 9-13 yaş arası Yaz Futbol Okulu’nda çocuklara futbol eğitimi verilecek. Yaz Futbol Okulu’na kayıtlar başlarken şu anda 15 kişi civarında başvuru olduğu belirtildi. Yaz Futbol Okulu’nda Dalaman Belediyespor Antrenörü Ümit Özen 9-13 yaş arasındaki çocuklara futbol eğitimi verecek. Bu Yaz Futbol Okulu’nun gelecek yıllarda Dalaman Belediyespor’un altyapısını oluşturacak.

Yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlamakta büyük faydası olacağını belirten Antrenör Ümit Özen, “Çocuklara top oynamak ile futbol oynamak arasında ki farkı küçük yaşlarda öğretilmesi adına bu kurs çok yararlı olacaktır. Dalaman’da ilk defa bu şekilde bir Yaz Futbol Okulu açılmış olacak. Çocuklarımızın yaz tatili boyunca boş vakitlerini gereksiz şekilde harcamaları yerine Yaz Futbol Okulumuzda değerlendirerek spor yapmalarını sağlayacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 10:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?