25
Mayıs
2024
Cumartesi
DALAMAN - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Yol açma çalışmaları başladı

DALAMAN’DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Dalaman'da yol açma, parke döşemelerine hız verilirken, hava limanına gitmek için alternatif yol açma çalışmalarına da başlandı.

Dalaman Belediyesi tarafından ilçenin en önemli caddelerinden biri olan ve havalimanı yoluna alternatif olarak görülen İnönü caddesi’nde parke döşeme çalışmaları başladı. Uzun zamandan beri yağan yağmurlar nedeniyle, bozuk olan ve yağmur yağdığı zaman göle dönen, İnönü Caddesi’nden parke ve kaldırım döşeme çalışmaları süratli bir şekilde devam ediyor.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, “İlçemizde yağan yağmurlar nedeniyle bozulmuş yollarımız tamir edilerek parke taşı döşenmesine başlandı. İnönü Caddesi’nin tamamına 9 bin 142 metrekare parke taşı ve bin 691 metre tül ebadında kaldırım bordürü döşenecek. Ayrıca, ilçemizin en büyük caddelerinden birisi olan İnönü Caddesi’nin Atatürk Caddesi ile kesiştiği noktaya trafiğin akışını daha iyi sağlamak amacıyla kavşak yapılması planlarlarımızın içindedir. Çalışmalarımıza bundan sonrada devam edip, bozul yol ve cadde kalmayacaktır” dedi.

DALAMAN’DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI
DALAMAN’DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 09:41:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 19:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?