18
Mayıs
2024
Cumartesi
DATÇA - MUĞLA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Hotel Dorya

Hotel club dorya 3 yıldız statüsündedir. 51 oda, 134 yatak kapasitesinde olup, denize sıfır bir tesistir. Tüm odalar deniz manzaralıdır.


12 ay açık olup, yaz aylarında yarım pansiyon, kış aylarında oda kahvaltı esasına göre hizmet vermekteyiz.


Bir adet havuz, tv salonu, oyun salonu, snack bar, havuz bar ve lobby bar olmak üzere 3 adet barımız mevcuttur.


Otele ait otopark, bir adet kapalı restaurant, bir adet açık restaurant ve bir adet a'la carte restaurant mevcuttur. 24 saat oda servisimiz, diet menumüz ve çocuk menumüz bulunmaktadır.


Odalarda uydu yayını, duş, minibar, 24 saat sıcak su, saç kurutma ve direkt telefon bulunmaktadır. Ücretsiz şahsi kasalar resepsiyonda misafirlerimizin hizmetine sunulmaktadır. Otelde genel alanlarda wıreless internet mevcuttur.


Ayrıca otelimizin bahçesi avrupa botanik bahçeler birliğinden ödüllü bir bahçedir

Marmaris : 67 Km.
Dalaman : 160 Km.
İstanbul : 800 Km.
Ankara : 740 Km.
İzmir : 350 Km

İlgili Kişi :
Adres1 :İskele Meydanı , Esenada - Datça - Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 712 36 14
Faks :+90 252 712 33 03
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.