18
Mayıs
2024
Cumartesi
DATÇA - MUĞLA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Mare

Ege ve Akdeniz’in kesiştiği Muğla’ya bağlı Datça yarımadasındaki tesisimizde tüm odalar deniz görür şekilde inşa edilmiştir ve konum olarak Datça şehir merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. 
Denize sıfır pozisyonda 3 dönüm arazi üzerine kurulu olan tesisimiz, toplam 50 oda ve 106 yatak kapasitesine sahip olup odaların 42 adedi standart, 4 adedi Yarım suit ve 4 adedi de aile tipi tam suittir. Tüm odalarımız Datça'nın eşsiz deniz manzarasına sahiptir. 
Yarım Suit Oda
En az iki kişilik olan Yarım Suit odalarımızda 1 adet geniş çift kişilik yatak ile bir adet yataklı kanepe ve oturma grubu bulunmaktadır.
Tam Suit Oda
Kalabalık aileler için uygun olan Tam Suit odalarda 1 adet çift kişilik ve 1 adet tek kişilik yatağın yanı sıra bir adet yataklı kanape ve oturma grubu bulunmaktadır. Odalar arası bağlantı mevcuttur.




Tüm Odalarda;

Klima
Televizyon
Direkt Telefon
Müzik Yayını
Saç kurutma makinesi
Duş ve WC
Balkon bulunmaktadır.(Giriş Katı hariç)

Standart Oda

Standart odalarımızda 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Bu odalarda en fazla bir yatak ilavesi yapılabilmektedir. 

Otelimizde havuz kenarında ücretsiz olarak kullanıma sunulan şezlonglarla yeşillikler üzerinde güneşlenme keyfini yaşayabilirsiniz. 

Konferans Salonu
Otelimizde, iş toplantılarınız, seminerleriniz için de uygun bir ortam yaratılmıştır. 40 kişi kapasiteli salonumuz TV, DVD player, konferans telefonu ve barkovizyon donanımıyla hizmetinizdedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :İskele Mah.81.Sok No:27 Datça / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48900
Telefon :+90 (252) 712 32 11 - 712 33 97
Faks :+90 (252) 712 33 9
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.