25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAVAKLIDERE - MUĞLA

Kavaklıdere’ye yeni hükümet konağı

KAVAKLIDERE’YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI

Kavaklıdere ilçesinde yeni Hükümet Konağı yapımı için start verildi. Kavaklıdere ilçesi girişindeki Turgut Özal Bulvarı üzerinde şehrin girişinde yapılacak olan yeni hükümet konağı 4 bin 450 metrakrelik bir alana yapılacak.

Mevcut hükümet konağının yetersiz kalması üzerine Kavaklıdere Belediye başkanı Nuray Bozyer’in girişimleri ile ihalesi yapılan Kavaklıdere Hükümet Konağı’nın ihaleyi Aydın Nazilli ilçesinden Yu-San firması kazandı. 4 katlı yapılacak olan inşaatın tamamlanmasının ardından Hükümet Konağı’nın içinde Kaymakamlık, Yazı İşleri Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tarım ilçe Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, İcra, Noter, Tapu Sicil Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Hazine Avukatı Bürosu, Ziraat Mühendisleri Bürosu, Müftülük, Arşiv, güvenlik odası gibi birçok kurum tek çatı altında toplanacak.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, her geçen gün gelişen Kavaklıdere ilçesinin mevcut hükümet konağının yetersiz kaldığını belirterek, “İnşaatın tamamlanmasıyla boşalacak mevcut bina Belediye hizmet binası olacak. İnşaatın en kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

KAVAKLIDERE’YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:49:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 00:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?