2
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Armar Hotel Marmaris

Otelimiz şehir merkezine ve deniz kıyısına çok yakındır. Otelimizin 118 adet standart odası, 15 adet suit odası, 9 adet aile odası ve 1 adet de engelliler için odası bulunmaktadır. Club Armar’ın 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet açık yüzme havuzu ve 3 kaydıraklı su parkı eğlence havuzu mevcuttur.

Marmaris’ten yapılacak günlük turlar deniz ile ilgilenmeyenler içinde birçok fırsatlar sunar. Selçuk Efes ve Meryem Ana turu, Pamukkale turu, Afrodisias ve Hierapolis antik şehirleri turu, Kaunos antik şehri ve Dalyan, çamur banyoları ve İztuzu kaplumbağalar plajı, Likya Kaya Mezarları, Tios ve Ulupınar antik şehirleri günlük turlardan bazı seçeneklerdir. Bunlara ilaveten günübirlik Rodos’a feribot ile gidiş-dönüş gezi ve alışveriş turu seçeneğide vardır.

Club Armar Hotel ayrıca size diğer spor ve eğlence aktiviteleri alternatiflerinide sunar. Dalış kursları, derin deniz sualtı fotograf kursları, yelken kursları, balık avlama turları ve tenis club bunlardan bazılarıdır. Yat limanı çok yakındır ve bize sonsuz seçenekler sunar

İlgili Kişi :
Adres1 :Yunus Nadi Cad. No: 60 Armutalan - Marmaris/Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48700
Telefon :+90 252 417 28 08
Faks :+90 252 417 27 83
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.