2
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Green Nature Resort &Spa

Green Nature Resort Hotel’ i yeşil ve mavinin buluştuğu Marmaris’in muhteşem panoraması ile siz saygıdeğer misafirlerine hizmet vermekten mutluluk duyar. Otelimiz, Marmaris Siteler mevkiinde, şehir merkezine 3km, hava alanına 90 km mesafededir.
Otelimiz 630 odalı olup, 365 oda Resort binasında, 265 oda ise Club binasında bulunmaktadır. Toplam 7 adet asansör, resepsiyon, barlar, ana restoran, A'la Carte restoran, alışveriş olanakları, internet cafe, oyun salonu , konferans salonu ve mini club mevcuttur.
Ayrıca fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve güzellik merkezi siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Bahçemizde bir amfi tiyatro, 2 ayrı çocuk havuzu, 5 adet farklı uzunlukta su kaydıraklı düşme havuzu, 2 adet büyük yüzme havuzu bulunmaktadır. 
Otelimiz 630 oda, 1419 yatak kapasitelidir. 265 oda club binada, 220 standart, 30 aile odası ve 15 triple oda bulunmaktadır. Resort ana binada ise 183 standart, 10 aile odası (çift banyolu) ve 20 aile odası (tek banyolu), 28 suit, 122 triple oda ve 2 adet özürlü odası mevcuttur.
Odalar oldukça konforlu ve modern tasarımlıdır. Resort odalarında küvetli banyo, klima, telefon, kiralık kasa, minibar, fön, uydu yayınlı TV ve yangın alarmı bulunmaktadır. Club bina odaları ise resort odalarla aynı standartlara sahip olup sadece banyoda duşakabin bulunmaktadır. Aile odaları iki odadan oluşup ara kapılıdır. isteğe göre odaya bebek yatağı konulmaktadır. 
Birlikte eğlenmek isteyen aileler için iki büyük havuzumuz dışında ücretsiz olarak sunulan kapalı yüzme havuzumuz da bulunmaktadır. 
Geniş bir alan üzerine kurulmuş olan Spa merkezimiz sizlere muhteşem bir rahatlama imkanı sunmaktadır. Green Nature Resort & Spa da sadece birkaç saat, her şeyden uzaklaşıp bedeninizi, ruhunuzu ödüllendirmeye ne dersiniz. Green Spa merkezimiz bunun için eğitimli ve tecrübeli kadrosu ile sizleri bekliyor.

İlgili Kişi :
Adres1 :Şirinyer Mah. Siteler Mevkii Armutalan/Marmaris/ Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48700
Telefon :+90 (252) 417 61 20
Faks :+90 (252) 417 61 32
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.