24
Mayıs
2024
Cuma
MARMARİS - MUĞLA

4 restoran kül oldu

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde çıkan yangında 4 restoran tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 23.00 sıralarında Marmaris Kemal Seyfettin Elgin Bulvar Uzunyalı’da bulunan Zafer isimli Çin restoranından başlayan yangın, binanın ahşap olması nedeni ile kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekiplerinin yetersiz kalması nedeniyle yangın restoranın yan tarafında bulunan Bodrum, Beatles ve Cihan isimli restoranlara da sıçradı.

Yaklaşık 2 saat boyunca yangını kontrol altına almaya çalışan itfaiye ekipleri, restoranların mutfak kısımlarında bulunan tüplerin patlamaması için yoğun gayret sarf etti. Restoranların yerleşim yerlerine yakın olması nedeni ile yan taraflarda bulunan apartman sakinleri de evlerini terk ederken, yüzlerce kişinin meraklı bakışları altında 4 restoran tamamen kül oldu. Turizm sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayan Zafer Alkan’a ait restoranlarda çıkan yangının, çıkış nedeni henüz saptanamazken, emniyet güçleri sabotaj ihtimali üzerinde duruyor.

2 saatte ancak kontrol altına alınabilen yangına 12 itfaiye aracı, 1 orman yangın söndürme aracı, 1 vidanjör ve çok sayıda itfaiye eri müdahale etti. Yangının çıkış sebebi Marmaris Emniyet Müdürlüğü tarafından araştırılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 10:45:39
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 16:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?