18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Acar'dan şampiyonlara altın

BAŞKANDAN ŞAMPİYONLARA ALTIN

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, KickBoks şampiyonasında dereceye giren sporcuları altın ile ödüllendirdi.

Marmaris KickBoks Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta sonu Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın spor salonunda gerçekleştirilen Şampiyonlar Mücadelesi Muaythaı tanıtım gecesinde dövüşen ve rakiplerini nakavt ile yenen Onur Teker, Şafak Görgülü ve antrenörleri Terkan Ercan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar tarafından birer cumhuriyet altını ile ödüllendirildiler. Acar güzel bir etkinlik düzenleyen Terkan Ercan’a Marmaris Belediyespor olarak her türlü desteği vereceğini belirtti.

Yaklaşık 80 sporcusu bulunan Marmaris Kickboks Spor Kulübü sahibi Terkan Ercan tarafından düzenlenen ve Marmaris belediyesi tarafından desteklenen Şampiyonlar Mücadelesi Muaythaı tanıtım gecesi Marmaris’te bir ilke sahne oldu. 14 sporcu gecede mücadele ederken Marmarisli sporcular Onur Teker 71 kiloda altın kemer için mücadele ederken 81 kiloda Şafak Görgülü ringe çıktılar. Her iki sporcuda 4 . rauntta rakiplerini nakavt ile yendiler.

Düzenlenen gece sonrasında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Uysal ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte sporcuları ziyaret ettiler. Marmaris KickBoks Spor Kulübüne gelen Başkan Acar müsabakalarda dereceye giren iki sporcu ile onları yetiştiren Terkan Ercan’a birer plaket verirken birer tam cumhuriyet altını hediye etti. Başkan Acar, Marmaris KickBoks Spor Kulübü olarak bir ilki gerçekleştirdiklerinden dolayı Terkan Ercan’ı tebrik ederek “İlk bakışta farklı bir spor olarak gelsede tüm maçları heyecanla izledim ve keyif aldım. Marmaris için böyle adrenalini yüksek bir müsabaka gecesini hazırlamanızda ilçemiz adına son derece başarılı olmuştur. Marmaris Belediyesi olarak size bundan sonraki etkinliklerinizde elimizden gelen tüm desteği vereceğimize inanabilirsiniz. Hatta Belediyespor kulübü olarakta kulüp bünyemizde bu spor dalını da açabiliriz. Ayrıca bu başarınızı iki sporcunuzun rakiplerini nakavt ile yenmeleri de Marmaris olarak bize gurur verdi” dedi

Marmaris KickBoks Spor Kulübü sahibi Terkan Ercan ise Başkan Acar’a daha büyük organizasyonlar gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek “En kısa zamanda uluslar arası bir Muaythaı ve Thaibox turnuvası düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Acar, Marmaris KickBoks Spor Kulübünde çalışan sporculara baklava ikram ederken kendileri ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

BAŞKANDAN ŞAMPİYONLARA ALTIN
BAŞKANDAN ŞAMPİYONLARA ALTIN
BAŞKANDAN ŞAMPİYONLARA ALTIN
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 09:39:04
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 11:13:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?